Opinie naszych kursantów

Poznaj opinie naszych kursantów dotyczących szkoły AUTO STOP

 

Podziel się z nami swoją opinią!

Jeśli chcesz dodać swoją opinię na temat naszej szkoły prosimy przesłać informacje na nasz adres e-mail, wówczas zostaną one zamieszczone poniżej.
Z góry dziękujemy!

Możesz również podzielić się swoją opinią na naszym fanpage na Facebook’u. Zapraszamy również do jego polubienia – załączamy tam na bieżąco aktualności dotyczące egzaminów, przepisów, różne ciekawostki i konkursy!

Zapraszamy również do przeczytania wiersze naszej kursantki pani Anny Juryty o naszym ośrodku:

“Lekcje z Mariuszem”
“Refleksje przed egzaminem”
“Egzaminy, egzaminy…”
“Horror państwowy nr.1”
“Horror państwowy nr.2”
“Horror państwowy nr.3”
“Po egzaminie..”

Zdałeś(aś) za 1 razem??? Odbierz upominek w naszym biurze 🙂

Szkoła jazdy w 100% godna polecenia!!! Wszystkim tym, którzy chcą od podstaw nauczyć się dobrze i bezpiecznie jeździć, wyrobić od początku właściwe nawyki, a przy okazji - świetnie przygotować do egzaminu państwowego, serdecznie polecam instruktora Pana Tadeusza, to wspaniały instruktor z wielką cierpliwością i wiedzą. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Podczas egzaminu nie miały miejsca żadne sytuacje wcześniej nie przećwiczone. Zatem dziękuję za przygotowanie i za miłą atmosferę podczas lekcji! Pozdrawiam 🙂

Agnieszka

14 Marzec, 2019

Szkoła jednym słowem rewelacyjna. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Po pierwsze-super podejście do klienta (to dzięki pani Monice w biurze, która dopilnowuje wszystkich dokumentów, podstawiania aut, rozsylania maili). Teorie miałem z Panem Rafałem i to był świetny czas (dużo się nauczyłem, co zaskutkowalo na egzaminie teoretycznym, ale tez w czasie jazd). Praktykę miałem z Panem Rafałem S. I Panem Tadeuszem. Polecam serdecznie Rafał nauczył mnie zwracania uwagę na wszystkie szczegóły w trakcie manewrów, pokazywał strategiczne skrzyżowania w strefie egzaminacyjnej. Pan Tadeusz nauczył mnie jednej z najważniejszych umiejętności-spokoju podczas jazdy i bezpieczeństwa. Polecam. Dopowiem jeszcze, że na początku egzaminu praktycznego egzaminator wsiadl do auta i mowi: to jest porządna firma-auto zawsze jest przygotowane, czyste, schludne aż miło do niego wsiadac. Polecam szkole autostop z czystym sumieniem. Cieszę się że tam trafiłem. Gdybym jeszcze raz miał wybierać, bez zastanowienia wybrałbym tę szkołę.

Michał

03.12.2018

Witam! Mam na imię Ira i chciałabym zostawić swoją opinie o szkole jazdy. Najpierw, to przepiękna i sympatyczna pani Monika na recepcji - zawsze omówi wszystkie problemy albo prośby, zawsze odpowie na mail albo zadzwoni w razie czego, było bardzo przyjemnie! Pan Rafał Węglarowicz (teoria) - świetni nauczyciel, pomimo tego ze jestem z innego kraju nigdy nie było mnie niekomfortowo, wszystko rozumiałam i teraz znam teorie na 100%))))) Instruktorzy są takie przyjemnie, tolerantne. Zawsze wspierają i motywują. Jeździła prawie ze wszystkimi instruktorami i jestem poprostu zachwycona podejściem do szkoleń. Specjalne podziękowanie mojemu najlepszemu instruktorowi Mateuszu Matyja za cierpliwość, za bezpieczną jazdę i za te że w końcu otrzymałam prawo jazdy! Także Katarzyna Obrzut, czujny i wykwalifikowany instruktor) To był prawidłowy wybór szkoły jazdy - polecam wszystkim, bo wiem napewno że robią swoją pracę na doskonale! Dziękuje bardzo jeszcze raz.

Ira

09.11.2018

Szkoła doskonale przygotowuje kursantów do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Oprócz fantastycznego, merytorycznie przygotowanego do prowadzenia zajęć wykładowcy, praktyka, szkoła oferuje kursantom dostęp do platformy z testami przygotowującymi do egzaminu teoretycznego. Super, polecam korzystanie z platformy, na 100% zdana część teoretyczna. Instruktorzy jazdy są cierpliwi, tolerancyjni, czuwają nad bezpieczeństwem kursantów. Przekazują cenne wskazówki praktyczne. Rozpoznają potrzeby kursantów i dostosowują program nauki jazdy do ich potrzeb. Chciałem w szczególności podziękować Panu Krzysztofowi Grabii za miło spędzone godziny jazdy z nim, za budowanie mojej motywacji i poczucia pewności siebie, za cierpliwość oraz za całokształt, który doprowadził mnie, do zdania państwowego egzaminu praktyczne za pierwszym podejściem. Swoje podziękowania kieruję również w stronę Pani Moniki za życzliwość i koordynację programu kursu. Szkoła Jazdy Autostop jest najlepszym wyborem jakim dokonałem. Polecam wszystkim. Będziecie zadowoleni tak jak ja. Dziękuję!

Maciej

03.10.2018

AUTO STOP- OSK godny polecenia. Zespół Auto Stopu tworzą doświadczeni, kompetentni instruktorzy, podchodzący do procesu nauczania z prawdziwą pasją. Podczas szkolenia w niewymuszony sposób stwarzają oni swobodną atmosferę permanentnej nadprodukcji endorfin (;)), nie ignorując przy tym żadnego popełnionego przez kursanta błędu czy niedociągnięcia (są naprawdę imponująco uważni!). Konsekwentnie, na wszelkie sposoby tłumaczą, korygują, powtarzają, motywują i przypominają aż do skutku, niezmiennie z tą samą niedorzeczną wręcz cierpliwością. Pod ich czujnym okiem każdy kursant poznaje strefę egzaminacyjną jak własną kieszeń, rozwija
wszelkie umiejętności związane z bezpieczną i płynną jazdą w środowisku miejskim i sukcesywnie wyrabia sobie dobre nawyki. Na bezcenne, praktyczne wskazówki można liczyć nie tylko od instruktorów prowadzących, ale i od tych, z którymi "jedzie się" raz czy dwa razy. Obsługa klienta (Pani Monika) wykonywana jest kompleksowo, zawsze na czas i w miłej atmosferze. Wszystkim osobom, od których miałam przyjemność się uczyć (*) jestem ogromnie wdzięczna za znakomite efekty ich odpowiedzialnej pracy. Panie MATEUSZU, Panie PAWLE- lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć- barrrrdzo Wam dziękuję i chylę czoła. Swoim fenomenalnym podejściem do pracy i kursantów wzbudzacie szacunek, podziw, zaufanie i sympatię. Uważam Was za prawdziwie doskonałych profesjonalistów. Pozdrawiam cały zespół i dziękuję!
(*) Panowie Paweł Krzysztofczyk, PAWEŁ PANEK, MATEUSZ MATYJA, Rafał Węglarowicz (teoria) oraz okazjonalnie Pan Rafał Sójka i Pani Kasia Obrzut

Justyna

24.09.2018

Najlepsi z najlepszych... Pełen profesjonalizm w każdym zakresie. Serdeczne podziękowania dla: pana Rafała za teorię, pani Moniki za wszystkie papierowe, techniczne i formal "tematy", a przede wszystkim dla pana Krzysztofa. Najlepszy instruktor na świecie. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Panie Krzysiu... Dziękuję za profesjonalizm, podejście, cierpliwość!!! Osobne dodatkowe dziękuję dla pani Julity, pani Kasi, pana Tadeusza i pana Mateusza. Jesteście wspaniali. Wszyscy razem tworzycie świetny zespół 🙂

Dorota

12.09.2018

Trudno mi sobie wyobrazić, że mogłabym trafić na lepszego instruktora niż p. Rafał Sójka. Świetnie uczy jeździć. Podczas nauki dba o fantastyczną atmosferę i o odpowiedni podkład muzyczny ???? Przygotowuje do egzaminu tak, że ta próba umiejętności nie jest czymś przerażającym, a etapem przez który można przejść. Bardzo dobrze oceniam też zajęcia teoretyczne, organizację kursu i kontakt ze szkołą. Pozdrawiam serdecznie!

Anna

14 Marzec, 2018

Polecam szkołę Autostop. Bardzo dobrze będę wspominał jazdy z Panią Julitą, która z dużą cierpliwością a jednocześnie stanowczością podchodziła do moich poczynań z kołkiem. Dziękuje Pani Julicie za wszystkie rady i wskazówki, a także za wiele godzin sympatycznych rozmów. Dziękuje także Panu Krzysztofowi za ostatnie godziny jazd przed egzaminem państwowym, dzięki którym – jestem przekonany – zdałem za pierwszym razem. Bardzo motywujące były jazdy z Panem Krzyśkiem. Godziny jazd w szkole Autostop, to nie tylko nauka, ale niesamowita przygoda i wiele wspomnień. Polecam jeszcze raz szkołę wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły. Pozdrawiam!

Wojtek

8 Marzec, 2018

Tygodniowy kurs z polecenia brata, który też chodził do tej szkoły. Świetnie spędzone i niezapomniane około 37 godzin z Panem Krzysztofem Grabią. Egzamin praktyczny państwowy zdany za pierwszym razem bez żadnego błędu. Polecam.

Janek B.

20 Wrzesień, 2017

W ramach podzięki za bardzo udany instruktarz chciałbym wyrazić opinię na Państwa stronę internetową. Przede wszystkim muszę podziękować Panu Krzysztofowi Grabii dzięki którego naukom udało się zdać egzamin na prawko za pierwszym razem. Jeżdżenie z Panem Krzysztofem było nie tylko wielką przyjemnością ale też doskonałym przygotowaniem do egzaminu i jazdy w ogóle. Dlatego każdemu kto zastanawia się czy wybrać się na kurs to polecam, zwłaszcza z Panem Krzysztofem.

Jakub Marcinkowski

19 Wrzesień, 2017

1237

Kurs i egzamin samochodem OSK AUTO STOP to najprostsza droga do posiadania prawa jazdy!